17 Kasım 2014 Pazartesi

Şişman

Merhabalar size sayın şişmanseverler. Seksi olmayan topuzumla yazıyorum yine.
Bugünkü konum yine şişmanlarla alakalı. Yiyip yiyip sıçamamak deyimini açıklayacağım sizlere, sonra da hop biyokimya çalışacağım. Ay öyle bir konuşma tarzına sahibiz ki, "çalışacağım" dediğimde sanki o vine fenomeni Mustafa Kelaml Olgun arkadan çıkıp, "pazar pazar kastın ha." diyecek. Aslında doğrusunu yazdım ama garip geldi, her zaman ki gibi.
Tekrardan alalım, sokak ağzıyla; sizlere bugün yiyip yiyip sıçamamak deyimini açıklayacam, açıklıycam, sonra hep beraber birbirimizi gıdıklayacaz.
Bi kere konumuza gelmeden bi'şey dimek istiyorum, şişmanlar üşümez yargınızı bi yıkın amk. Nasıl üşümüyo şişmanlar. Ayı postu mu var amk, bütün her yeri yağ kaplı mı? Orospu çocuğu, bazı yerlerde var yağ, geri kalan yer illa ki üşüyo. Ayı mı bu, balina mı üşümesin. Sen üşü, karlar içinde çıblak kal inşallah. Şişmanlar rüzgarda uçmaz. Çünkü sen uçurtmasın, rüzgar çıktı mı uçuyorsun, şişmanlar yeryüzünde kalıp seni izliyo, bu mudur mantık? Senin mantığına sokayım ben.
Tamam şişmanlar geyikli tayt giymesin. Gerile gerile o geyik gergadan oluyo, ama her şeye de karışmayın be kardeşim, ne giyelim? Onu giymesin, şunu yapmasın. Çıblak çıblak dolaşalım anadan doğma, koşalım oradan oraya onu mu istiyorsun?
Hele o şişmanların orasına burasına vurup "eheheheh turp gibi ya, maşşalla, hiçbişey olmaz buna, aslan bu aslan, koç." demeniz yok mu. Hepinizi sikesim geliyo. Hastalıktan geberdiğimizin farkında bile değilsiniz.
Haydi şişmanlar el ele verelim, şişmanları koruma ve yaşatma derneği kuralım. Maskotumuzda mişlen lastik adamı olsun. Dış görünüş açısından az biraz benzerlik gösteriyoruz sonuçta. Sloganda nolsun, "boğumlarını al da gel, kurbanın olam"
Asıl konumuza gelelim şimdi. Şişmanlara uzaktan bakıp "ahaahhahah aga bak, yemiş yemiş sıçamamış" dediğinizi duyar gibiyim. O gülmekten yayılmış ağzına öyle bir sıçarım ki, size uzaktan bakanlar "aga bak ahahahahahha direk bok yemiş" der. Pezevenge bak. O sözün gerçek anlamının yaşattığı problem yüzünden o haldeyiz zaten.
Şişmanlık az biraz kalıtımla alakalı olsa da genel olarak metabolik faaliyelerden kaynaklanan bir problem. Tabi şişmanlarında o kadar yememesi gerekiyor orası ayrı, ama insanların sağlık problemleriyle taşak geçmek hakikatten iğrenç bi'şey. Allah size kabızlık yaşatmamış ondan böylesiniz siz. 3 gün sıçmayın bakayım noluyo. O olmayan göbeğiniz nasıl çıkıyo ortaya. Sen düşün ki, şişmanın mide kafası kadar, bi de sıçamıyo, na böyle göbek olur o. İçine de çekemezsin.
3 gün yiyip yiyip sıçamama durumunda görünen semptomları yazayım ben size.
-Açlık
-Ayağa kalktığında anüsünde oluşan gerginlik ve bi dünya görünen göbek
-Oturduğunda kıçından sokulmuş, akciğerinden geçerek, ağzından çıkmaya çalışan kazık ağrısı
-Tuvalette hamam teri dökmek ve akabinde gerçekleşen bacak felci
-Anüste batma
-Sıçamadan çıktığın tuvalet ve girdiğine oranla artmış karın ağrısı.
-Kapanış
Napıyoruz bizde, alıyoruz mis gibi kayısı çayı, kiraz sapı, mısır püskülü sigarayla içiyoruz ki bokumuz gelsin, sıçalım. Bokumuz her zaman geliyo ama çıkış yapamıyor anladın mı.
Oradan geliyor yiyip yiyip sıçamamış deyimi, bilmeyenler varsa bilenlerden öğrensinler dedim.
Bir anekdot daha gireyim; ay o çaylar soğuyunca bekliyorsun ki, soğuk kahve gibi şılop diye aksın gitsin. Yok anam öyle böyle değil, iğrenç bir tat. "Kayısılı ays ti olur eheheheh alma kanka soğuk da içerim" deme o çaya, yarrak gibi oluyor tadı.
Şşşş şişmanlar, şeker kullanmıyorsunuz umarım? Şekerli içeceksen, git kola iç daha iyi aq, daha da kabız ol tamam mı.
Neysem arkadaşlar, ben gideyimde azıcık aminoasit filan çalışayım. Sonra gelip sizlerle bilimsel şeyler paylaşırım.
NOT: 50 kilonun altındakiler bu yazıyı okumasın, hatta yaşamasın. Sizin yaşamaya hakkınız yok, insan mısınız lan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder